Billackering & skadereparationer med fokus på miljön

Miljögodkända lacker och miljövänlig teknik av hög kvalité

Sundbergs Bilplåt & Lack AB är en bilverkstad med stort fokus på kvalitativa arbeten och miljön. Lokalen är utrustad med godkända verktyg för alla typer av reparationer. I plåtverkstaden utförs arbete på alla märken och personalen är utbildad inom den senaste tekniken och håller sig ständigt uppdaterade med löpande utbildningar som ingår i samarbete med försäkringsbolag ATI-plåt. 


I verkstaden utförs även billackering med miljögodkända vattenbaserade lacker på alla typer av fordon från bil till lastvagnar och bussar samt plastreparationer som spolarburkar, stötfångare, strålkastarfästen - alla platsdelar på en bil helt enkelt.

Läs mer om ATI-plåt här

Sundbergs Bilplåt & Lack AB är med i Länsförsäkringars program för miljö- och kvalitetscertifiering, Lupin-Plåt. Syftet med Lupin-Plåt ät att säkerställa de anlitade verkstäderna har rätt förutsättningar för att utföra och leverera säkra och korrekta skadereparationer. Även säkerställa att verkstaden utvecklas i den egna verksamheten och håller en gynnsam riktning när det gäller säkerhet, miljö och kvalité.

Läs mer om Lupin-Plåt här

Tjänster

  • Bilskadereparationer

  • Billackering

  • Plastreparationer

Sundbergs Biplåt & Lack är medlem i KBV - Kontrollerad Bilverkstad.

Läs mer om KBV här

Våra samarbetspartners